Permanenten:- HB Kapper Barendrecht is de thuisbasis van een professioneel en vriendelijk team van vijf topstylisten die een scala aan haardiensten aanbieden. Welke stijl of kleur u ook zoekt.
De dames en herenkapper en de nummer 1 in haarpermanenten.
Permanenten van uw haar bij de haarkleurspecialisten voor Barendrecht en omgeving. Leonie, Marja, Marielle, Marleen en Nathaly staan voor u klaar. Dorpsstraat 72a.
Permanenten.
Kleurcorrecties.

De heropleving van deze populaire haarstijl uit de jaren 80 en 90 heeft opnieuw interesse gewekt nadat we getuige waren geweest van zowel Emma Stone als Jaime King die de permanent stijl terugbrachten.

Permanenten in Barendrecht e.o.
Dames en heren kapper voor Barendrecht.

Balayage, ombre, highlighting en root stretch services zijn geoptimaliseerd om een ​​persoonlijke en luxueuze service te leveren om onze klanten te verbeteren en te enthousiasmeren.

Permanenten:-Dorpsstraat 72a- Bij HB kapper in Barendrecht maken we het onze eerste prioriteit om een ​​comfortabele en gastvrije omgeving voor onze klanten te bieden. Gespecialiseerd in opgefriste looks, trendy stijlen, permanent en kwaliteitskleuren, bieden wij onze diensten aan mannen en vrouwen in de weide omgeving van Barendrecht.
Permanenten.

Meer behandelingen!

Permanenten v.a. € 63,00.

Ook een Beachwave kapsel is een aanrader indien u er verzorgt uit wilt zien.
Voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Lees meer over BeachWave.

Coupe de soleil € 46,50.

Lees meer over Coupe de soleil.

Verven zonder knippen €36,00.

Bij HB Kapper richten we ons op het leveren van ongelooflijke haar waar onze klanten van houden. Ons team van coloristen en stylisten zijn meesters in hun vak en kunnen u helpen uw droomhaar te bereiken met stijlvolle modellen en rijke kleuren.
We bieden ook permanent, waardoor je de lange, weelderige lokken kunt bereiken waar je naar verlangd hebt. We zijn toegewijd aan het leveren van haarresultaten waardoor onze klanten volledig tevreden en zelfverzekerd uit onze salon komen
Als u al een tijdje een permanente haarstijl overweegt, zult u verheugd zijn te weten dat HB Kapper met u kan samenwerken om het gewenste golf- of krulniveau te bereiken. Ons getalenteerde team van stylingprofessionals heeft maar één doel: Een andere ervaring creëren voor onze klanten.
We bieden een rustig gesprek, een rustgevende en ontspannen sfeer en een vriendelijke benadering om u te helpen er op uw best uit te zien.
Meer over Ombre
We werken onze vaardigheden en kennis regelmatig bij zodat u, onze gewaardeerde klanten, toegang hebt tot alles wat modern is in haarverzorging en styling.

Producten:- Onze productmerken zijn niet het gebruikelijke en weerspiegelen daarom onze positie als eigentijdse salon in Barendrecht.
Voor Balayage komt u naar Nathaly´s HB kapper in Barendrecht.

Nathaly´s HB kapper:- Ons team heeft een reeks sterke punten en vaardigheden, sommige zijn gespecialiseerd in kleur.
Sommige bieden funky coupes met een scherpzinnige precisie, terwijl anderen de voorkeur geven aan klassieke kappertechnieken.
Hb kapper kan je zeker helpen bij het kiezen van een geweldige permanent waardoor je er fantastisch uit zult zien - wij garanderen het!

U bent altijd welkom aan de Dorpsstraat 72 te Barendrecht, naast De Ridder - Bier en wijnen.
Dit is aan het begin van "De Schaatsbaan", gezien vanaf het kruispunt, tegenover de kerk. Dus niet de Dorpsstraat in!

Balayage & Ombré Highlighting-services zijn beschikbaar in onze salon.
"Bel nu voor een gratis Balayage-consult met onze gespecialiseerde haarkleurist".
De ultieme ervaring van prachtig knippen en stylen, kleur individueel afgestemd op uw huidskleur, behandelingen die de natuurlijke schoonheid van uw haar herstellen, dit alles en meer bij H&B kapper.

Elke styl:- Of je haar nu lang of kort is, een glamoureuze föhn geeft het een sensationeel aanzien.
Voor een speciale gelegenheid of gewoon omdat u een traktatie verdient, verlaat u onze salon met een kapsel owaarmee u de aandacht trekt.
Onze stylist zal met u overleggen om de look te creëren die u wilt.
Wees klaar om complimenten te accepteren.
Bel mobiel

Kapper Barendrecht:-
Haarkleuringen zijn onze specialiteit en we nemen de tijd om te bespreken wat je wilt voordat we beginnen met verven en/of knippen.
Het is de permanente kleuring , die compatibiliteit van het mengsel tussen de verschillende kleuren garandeert, met de mogelijkheid om oneindige reflecties te verkrijgen.
Misschien ben je je huidige uiterlijk beu geworden en wil je meer dan alleen een basisversie.
Kort, gemiddeld of lang, we hebben een stijl die bij u en uw levensstijl past.
Kleurspecialisatie:-
Niet alleen staat HB kapper aan de Dorpsstraat 72a bekend om haar gastvrijheid almede betrouwbaarheid en passie voor het kleuren van uw haar.

Bekijk hier Balayage op YouTube.

Ice blond kapsel
Bekijk ook onze Ice-blond pagina.Gezellige kapsalon
Hb kapper. Dorpsstraat 72a Barendrecht.
Telefoon: 0180 855017.

Permanenten

Klantenservice is onze eerste prioriteit en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn.

Permanenten Kapper Barendrecht

Dorpsstraat 72a ( Begin Schaatsbaan, tegenover de kerk.)