Kapper Barendrecht.

Alles over kapper


Drukke schema's en totale flexibiliteit is onze kracht.
Onze 'no appointments necessary'-filosofie betekent dat u ons kunt bezoeken wanneer het u uitkomt en (zoals de naam al doet vermoeden) een expressdienst van de hoogste kwaliteit ontvangt om u zo snel mogelijk terug te brengen naar uw drukke leven.
Nathaly´s kapsalon is geschikt voor vrouwen, mannen, jongens en meisjes uit alle lagen van de bevolking, of u nu op zoek bent naar zijkanten, advies over de laatste trends op het gebied van haarverzorging of een vlijmscherp, onberispelijk kapsel, wij zijn de plek voor u!
Klassiek, creatief of modern - onze kapsels worden met precisie gesneden door onze hoog opgeleide, gespecialiseerde dames en herenkappers.

Ervaring:-

Dus geen schoolverlaters of stagaires.
We luisteren naar wat onze gasten willen en begrijpen hun behoeften voordat de service begint. Een kapsel is als architectuur - structuur, vorm, vorm en technisch ontwerp garanderen een briljant en verwacht eindproduct.

Nathaly´s knipsalon.

Informatie:- Herenkapper. Vanzelfsprekend is dat je als man terecht kunt bij Nathaly´s HB kapsalon voor een moderne look.
Door de vele workshops is onze kapsalon ook gespecialiseerd in het knippen van de man.
Onze kappers houden zich aan de hoogste normen voor kwaliteitsservice en bieden een no-nonsense aanpak voor het verzorgen en knippen van mannen en vrouwen.
Je krijgt hier geen middelmatige verwen-, salon- of spafaciliteiten, maar je krijgt een gepersonaliseerde service op maat.
Diensten omvatten alle soorten kapsels vanaf 1 jaar en ouder.
Van gentlemen's scissor haircuts tot moderne premium skin fades.

Gegevens:-

Je kunt bijna altijd bij ons terecht, behalve op zondag en maandag.
Met en vaak ook zonder afspraak.
Je vindt ons aan de Dorpsstraat 72a in Barendrecht.
Wil je er zeker van zijn dat we tijd hebben, maak dan een afspraak.
Dat kan telefonisch via 0180 855017 of direct met je mobiel hier.

hier.

Alleen bij Nathaly´s kapsalon nog diepere contrastkleuren.

Maak ook gebruik van onze pedicurepraktijk door Jantine van Tol.